De eerste reacties…

We zijn nu drie weekenden open en we hebben al heel veel leuke mensen mogen begroeten! Vooraf moeten de kamers natuurlijk tiptop in orde zijn, dus doen we nog even een extra check. Dan zijn daar de gasten en trots laten wij alles zien: De eetkamer voor het ontbijt, de mooie slaapkamer met eigen douche, het kleine keukentje met koffie en theefaciliteiten, het toilet…

Nadat de gasten hun spullen gehaald hebben en hun eigen plekje ingenomen hebben, verwelkomen we hen met een lekkere kop koffie of thee en iets lekkers erbij. Een praatje is snel gemaakt en het is leuk om te horen wat de mensen van plan zijn te doen hier in de omgeving. De een gaat de omgeving op de fiets verkennen, de ander gaat wadlopen en weer een ander ontdekt Dokkum. Prachtig om te zien hoe enthousiast de gasten zijn over onze provincie!

’s Ochtends zijn de tafels gedekt en staat er een heerlijk ontbijtbuffet klaar in de eetkamer. We gebruiken zo veel mogelijk biologische streekproducten en/of eigengemaakte producten. We halen melk, yoghurt en boter bij de Jerseymolkerij in Veenklooster, de eieren bij mensen een paar straten verderop, die verschillende kippenrassen hebben en dus ook eieren in verschillende kleuren. Broodjes en brood halen we bij de plaatselijke supermarkt en/of we bakken zelf brood en ook de echte Fryske sûkerbôle ontbreekt niet. Het ontbijt is niet compleet zonder eigengemaakte jam en versgeperst sinaasappelsap. De gasten genieten in alle rust van al dat eerlijke en lekkere eten.

De gasten zijn enthousiast en erg positief over hun verblijf in “Tusken Wad en Wâld”! Hieronder enkele reacties:

Een ontzettend nette, schone en gastvrije B&B waar we een super warm welkom kregen. Super service en een heerlijk ontbijt in de ochtend. Voor een eerste ervaring met een B&B was dit echt absoluut top!

De mooie, verzorgde inrichting met oog voor detail. Ook had elke kamer een eigen thema en waren er extra’s zoals koffie en thee in de kamer. Je hebt daarnaast veel privacy want je slaapt apart van het huis. Tot slot was het ontbijt met alle streekproducten heerlijk. Ik was met 2 vriendinnen en we willen graag deze vriendelijke, gastvrije eigenaren adopteren als tweede ouders. Veel succes met deze mooie B&B. Het was de moeite waard en we komen graag terug. Zeker aan te bevelen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *