Vernieuwde Waddentour aanwinst voor Noardeast-Fryslan

OOSTMAHORN – De vernieuwde Waddentour is zaterdag 23 april geopend door gedeputeerde Klaas Fokkinga van de provincie Fryslân. De  toeristische en cultuurhistorische route gaat nu door zeven verschillende dorpen in de gemeente Noardeast-Fryslân.

Naast Ee, Paesens-Moddergat, Holwerd en Metslawier zijn de drie dorpen Wierum, Ternaard en Oostmahorn aan de route toegevoegd. De feestelijke opening vond op ludieke wijze plaats in Oostmahorn. Vervolgens ging een gezelschap met genodigden en betrokkenen in een historische bus langs de vernieuwde Waddentour. ,,We hebben een hele mooie en gezellige dag gehad. Iedereen was verrast over de mooie Waddentour en tevreden over de bijbehorende borden, de website, de app en de folders’’, aldus voorzitter Feije Sikkema van de Waddentour.

De Waddentour is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Noardeast-Fryslân, provincie Fryslân en tientallen sponsoren uit de deelnemende dorpen. Meer informatie: www.waddentour.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *