De eerste gasten

In de week voordat de eerste gasten komen moeten de puntjes op de i worden gezet! De verlichting buiten moet in orde zijn, er moet nog iets afgewerkt worden bij het keukentje, ik ga bij buurtgenoten langs om “omtoffelaaien” te halen, in Veenklooster halen we bioyoghurt en melk en er wordt zelf jam gemaakt. We hebben het er maar druk mee. En dan is het zover: we gaan onze eerste gasten begroeten! Spannend! Wat voor mensen zullen het zijn en wat vinden ze van onze B&B? Nu zit het weekend er al weer op en we kunnen zeggen: het was ontzettend leuk! Wat hebben we lieve mensen ontmoet en wat waren ze enthousiast over “tusken Wad en Wâld”.

De kamers zijn al weer klaar voor de volgende gasten. We kijken uit naar het komende weekend waar we opnieuw gasten mogen verwelkomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *